TFFHGD Kırklareli Şubesi Başkanı Sn. Oktay ERDEN’in sıcak ev sahipliğiyle gerçekleşen iftar buluşması.

Özet
:
Sevgili hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz, TFFHGD Kırklareli Şubesi Başkanı Sn. Oktay ERDEN’in sıcak ev sahipliğiyle gerçekleşen iftar buluşması, hakem camiasının bir araya gelerek güçlü bağlarını pekiştirdiği anlamlı bir birliktelikti. TFFHGD İstanbul Şubesi Dernek Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK, TFFHGD Edirne Şubesi Dernek Başkanı Sn. Yalçın BİÇER ve TFFHGD Tekirdağ Şubesi Dernek Başkanı Sn. Barış ÇARDAKLI ile birlikte illerimiz saygıdeğer delegeleri, MHK Üyemiz Sn. Ahmet ERDOĞAN ve TFFHGD Genel Merkez Başkan Adayımız Sn. İlhan ERDEM’in katılımı, hakem camiasının birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür buluşmalar, sporun ötesinde dostluk ve dayanışma köprüleri kurarak hakem camiasının birlik ve beraberliğini daha da güçlendiriyor.  TFFHGD Kırklareli Şubesi Başkanı Sn. Oktay ERDEN’e ve değerli yönetim kuruluna bu anlamlı buluşmada ev sahipliği yaptığı için içten teşekkürlerimizi iletiyoruz. Saygılarımızla.

Sevgili hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

TFFHGD Kırklareli Şubesi Başkanı Sn. Oktay ERDEN’in sıcak ev sahipliğiyle gerçekleşen iftar buluşması, hakem camiasının bir araya gelerek güçlü bağlarını pekiştirdiği anlamlı bir birliktelikti. TFFHGD İstanbul Şubesi Dernek Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK, TFFHGD Edirne Şubesi Dernek Başkanı Sn. Yalçın BİÇER ve TFFHGD Tekirdağ Şubesi Dernek Başkanı Sn. Barış ÇARDAKLI ile birlikte illerimiz saygıdeğer delegeleri, MHK Üyemiz Sn. Ahmet ERDOĞAN ve TFFHGD Genel Merkez Başkan Adayımız Sn. İlhan ERDEM’in katılımı, hakem camiasının birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür buluşmalar, sporun ötesinde dostluk ve dayanışma köprüleri kurarak hakem camiasının birlik ve beraberliğini daha da güçlendiriyor. 

TFFHGD Kırklareli Şubesi Başkanı Sn. Oktay ERDEN’e ve değerli yönetim kuruluna bu anlamlı buluşmada ev sahipliği yaptığı için içten teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Saygılarımızla.

Resim
Resim
alt
alt
Başlık
X