Türk Hakemliği Avrupa Şampiyonasında !

Özet
:
FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler'in, A Milli Takımımızın da mücadele edeceği EURO 2024 Finalleri'ne UEFA tarafından Avrupa'dan davet edilen 18 hakem arasında yer alması bizleri ve ülkemizi gururlandırmıştır.  FIFA kokartlı yardımcı hakemlerimiz Mustafa Emre Eyisoy ve aynı zamanda İstanbul ilimizin hakemi olan Kerem Ersoy ile FIFA kokartlı VAR hakemimiz Alper Ulusoy'un da bulunduğu bu seçkin kadroda yer almaları Türk hakemliğinin uluslararası alandaki güçlü temsilini bir kez daha kanıtlamıştır.

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler'in, A Milli Takımımızın da mücadele edeceği EURO 2024 Finalleri'ne UEFA tarafından Avrupa'dan davet edilen 18 hakem arasında yer alması bizleri ve ülkemizi gururlandırmıştır. 

FIFA kokartlı yardımcı hakemlerimiz Mustafa Emre Eyisoy ve aynı zamanda İstanbul ilimizin hakemi olan Kerem Ersoy ile FIFA kokartlı VAR hakemimiz Alper Ulusoy'un da bulunduğu bu seçkin kadroda yer almaları Türk hakemliğinin uluslararası alandaki güçlü temsilini bir kez daha kanıtlamıştır.

Hakemlerimizi tebrik eder, Almanya'da gerçekleşecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde başarılarının devamını dileriz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden hiçbir şüphemiz yoktur.

Saygılarımızla.

Resim
Başlık
X