TEŞEKKÜRLER ANADOLU. GÜNEŞ, ANADOLU’DAN DOĞDU.  

Özet
:
Değerli Anadolu illerimiz,   TFFHGD Genel Merkez Başkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz destek ve güven için içtenlikle teşekkür ederiz. Sizlerin desteği ve fedakarlığı olmadan bu başarıya ulaşmak mümkün olmazdı.   Anadolu'nun her köşesindeki hakem ve gözlemci hocalarımızın samimi desteği, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Sizlerin sevgisi ve inancıyla yola çıktık ve bu yolda birlikte yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz. Her birinizin katkısı, bu zaferin en önemli parçası oldu.   Sizlere olan minnettarlığımızı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalır. Sizler, hakem camiasının kalbinin attığı yerdesiniz ve bundan sonra da hep birlikte daha büyük başarılar elde edeceğiz.   Tekrardan teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

 

Değerli Anadolu illerimiz,  

TFFHGD Genel Merkez Başkanlığı seçimlerinde gösterdiğiniz destek ve güven için içtenlikle teşekkür ederiz. Sizlerin desteği ve fedakarlığı olmadan bu başarıya ulaşmak mümkün olmazdı.  

Anadolu'nun her köşesindeki hakem ve gözlemci hocalarımızın samimi desteği, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Sizlerin sevgisi ve inancıyla yola çıktık ve bu yolda birlikte yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz. Her birinizin katkısı, bu zaferin en önemli parçası oldu.  

Sizlere olan minnettarlığımızı ifade etmek için kelimeler yetersiz kalır. Sizler, hakem camiasının kalbinin attığı yerdesiniz ve bundan sonra da hep birlikte daha büyük başarılar elde edeceğiz.  

Tekrardan teşekkür eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Resim
Başlık
X