Depremin Yaralarını Sarmaya Devam Ediyoruz

Özet
:
TFFHGD İstanbul Şubesi olarak ülkemizin deprem bölgelerinden biri olan Hatay’da yardım faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Ancak, bildiğiniz gibi depremlerin etkilediği diğer illerimizde de büyük ihtiyaçlar bulunmaktadır. Türkiye’nin dört bir yanından gelen yoğun yardım talepleri, bize hakem camiasının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha göstermektedir. Bu sebeple tüm şubelerimizden ve değerli üyelerimizden gelen deprem bölgesinde bulunan diğer illerimize yardım talebine kulak vererek bayram tatilinin ardından faaliyetlerimize tekrar koyulacağız.

Değerli TFFHGD Şubelerimiz,

TFFHGD İstanbul Şubesi olarak ülkemizin deprem bölgelerinden biri olan Hatay’da yardım faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Ancak, bildiğiniz gibi depremlerin etkilediği diğer illerimizde de büyük ihtiyaçlar bulunmaktadır.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yoğun yardım talepleri, bize hakem camiasının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu bir kez daha göstermektedir. Bu sebeple tüm şubelerimizden ve değerli üyelerimizden gelen deprem bölgesinde bulunan diğer illerimize yardım talebine kulak vererek bayram tatilinin ardından faaliyetlerimize tekrar koyulacağız.

Bu zorlu süreçte birlikte hareket ederek depremzedelerin yaşadığı acıları hafifletebilir ve ihtiyaçlarını karşılayabiliriz. Türkiye’nin her bir yanından gelen yardımları bir merkezde toplayarak daha etkin bir şekilde dağıtacağımızı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağımızı belirtmek isteriz.

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın gücüyle depremzedelerin yaşadığı zorlukları birlikte aşabiliriz. Bu anlamlı yardımda el ele vererek birlikte daha güçlü olacağımızdan hiçbir şüphemiz yok.

Saygılarımızla.

Resim
Başlık
X