Türkiye Faal Futbol  Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu ilk resmi toplantısını İstanbul'da gerçekleştirdi.

Özet
:
Türkiye Faal Futbol  Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu ilk resmi toplantısını İstanbul'da gerçekleştirdi. TFFHGD İstanbul şubesinin ev sahipliğinde MHK eski Başkan Vekilimiz  Sn. Ahmet ŞAHİN' in katkıları ile yapılan Hakem Müzesi'nde yapılan toplantıya Genel Merkez Disiplin ve Denetleme kurulları da tam kadro olarak katılım sağladı. Yeni Dönemin ilk toplantısında Görev ve  Bölge Dağılımları Vize ve aidat durumları ve üyelerimiz için öncelikle yapılması gereken durumlar görüşülerek önemli kararlara imza atıldı. Toplantı Öncesi Derneğimizin kurucusu MHK eski Başkanlarımızdan sayın Yusuf NAMOĞLU yeni yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak derneğin dünü bugünü ile ilgili kısa bir konuşma yaptı.  Yine Toplantı öncesi MHK 1.Bölge Sorumlumuz Ahmet ERDOĞAN da yeni yönetime hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten kısa bir konuşma yaptı.

Türkiye Faal Futbol  Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu ilk resmi toplantısını İstanbul'da gerçekleştirdi. TFFHGD İstanbul şubesinin ev sahipliğinde MHK eski Başkan Vekilimiz  Sn. Ahmet ŞAHİN' in katkıları ile yapılan Hakem Müzesi'nde yapılan toplantıya Genel Merkez Disiplin ve Denetleme kurulları da tam kadro olarak katılım sağladı. Yeni Dönemin ilk toplantısında Görev ve  Bölge Dağılımları Vize ve aidat durumları ve üyelerimiz için öncelikle yapılması gereken durumlar görüşülerek önemli kararlara imza atıldı.
Toplantı Öncesi Derneğimizin kurucusu MHK eski Başkanlarımızdan sayın Yusuf NAMOĞLU yeni yönetimi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunarak derneğin dünü bugünü ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. 
Yine Toplantı öncesi MHK 1.Bölge Sorumlumuz Ahmet ERDOĞAN da yeni yönetime hayırlı olsun ve başarı dileklerini ileten kısa bir konuşma yaptı.

Toplantı sonrası  Genel  Merkez Yönetim  kurulu ilk ziyaretini  MHK eski Başkan Vekilimiz Sn. Ahmet ŞAHİN i ziyaret ederek gerçekleştirdi .  ŞAHİN' in nazik karşılama ve misafirperverliği eşliğinde samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette   ŞAHİN öncelikle yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti her zaman gençlerin yanında olduğunu önceliğin hakemliğin 15 yılının planlamasının gerektiğini ve bu yönetimin bunu gerçekleştireceğine inancının tam olduğunu belirterek dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman camianın yanında olduğunu  ve yeni yönetim kurulunun yapacağı projelere tam destek vereceğini belirtti. 


TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu, ikinci ziyaretini; Türkiye Futbol Federasyonu  Yönetim ve İcra Kurulu üyesi , Türkiye Amatör Spor Kulüpleri  konfederasyonu Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri federasyonu  Genel Başkanı  Sn. Ali DÜŞMEZ  i ziyaret ederek gerçekleştirdi. 
Sn DÜŞMEZ  Ziyaret için teşekkür ederek Yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti Ziyarette Hakem camiasının en alt liginden en üst ligine Türkiye genelinde karşılaştığı sorunlar ele alındı. Yönetim kurulu üyelerini tek tek dinleyen Sn DÜŞMEZ  kendisinin yıllardır yönetim kurullarında yer aldığını Küçük yaşlarda Futbol oynamaya başladığını futbolun her kademesinde an altından en üstüne  yer aldığını dolayısıyla her sorunu bildiğini ülke futbolunun ve hakemliğini de gelişmesi adına elinden geleni yapacağını belirtti. 
Genel Merkezimiz adına Bu önemli  ziyaret, Türk futbolunda adaletli ve güvenilir bir hakem camiasının oluşturulması yolunda atılan önemli bir adım olarak kaydedildi.

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
alt
alt
Başlık
X