Bugün bizleri bir araya getiren özel bir buluşma gerçekleştirdik. Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ Dernek Başkanlarımız, birlik ve beraberlik ruhu ile Genel Merkez adayımız İlhan ERDEM'i ziyaret etmek üzere İstanbul'a geldi.

Özet
:

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

Bugün bizleri bir araya getiren özel bir buluşma gerçekleştirdik. Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ Dernek Başkanlarımız, birlik ve beraberlik ruhu ile Genel Merkez adayımız İlhan ERDEM'i ziyaret etmek üzere İstanbul'a geldi. Bu güzel birliktelik TFFHGD İstanbul Şubesi'nde yapıldı ve Başkanımız Ferdi KARADORUK'un ev sahipliğinde gerçekleşerek bölgesel dayanışmanın ne kadar güçlü olduğu bir kez daha pekiştirilmiş oldu.

Ziyaretimiz sırasında birbirimize olan desteğimizi pekiştirdik, fikir alışverişinde bulunduk ve geleceğe dair heyecanımızı paylaştık. Birlikte daha güçlü adımlar atarak bölgelerimizin sorunlarına çözümler üretecek ve camiamız için kalkınmaya katkı sağlayacak projelerin temelini attık.

Bu birliktelik sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir aile olma yolunda atılmış önemli bir adımdır. Her birimiz, kendi bölgelerimizi temsil ederken birbirimize destek olma ve birbirimizden öğrenme amacıyla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Genel Merkez adayımıza duyduğumuz güveni, birlikte çalışma azmimizi ve bölgelerimizin güzelliklerini paylaştığımız bu özel günü birlikte yaşamak hepimiz için unutulmaz bir deneyim oldu. Yolumuzda daha nice birlikte geçireceğimiz güzel günler diliyoruz. Birbirimize olan bağlılığımızı sürdürerek daha aydınlık yarınlara birlikte yürümek dileğiyle.

Saygılarımızla.

Resim
Başlık
X