GENEL MERKEZ SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ SPOR KAMUOYU BİLGİLENDİRME MESAJI

Özet
:
GENEL MERKEZ SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ SPOR KAMUOYU BİLGİLENDİRME MESAJI Türkiye'mizin değerli delegeleri, Göz kamaştırıcı bir yolculuğun başlangıcından itibaren Türkiye'nin dört bir yanından muazzam bir destekle karşılaşıyoruz. Dün itibari ile, destekçilerimizin güçlü bir ifadesi olarak 14 il daha bize blok halinde desteklerini bildirerek Güneş Anadolu'dan Doğacak sloganıyla çıktığımız Genel Merkez Seçim Süreci'nde Türkiye'nin her köşesinde oybirliğini sağlayarak birlik ve beraberlik ruhuyla ilerlediğimizi göstermiş olduk. Bu, bir seçim sürecinden daha fazlasını ifade ediyor; bu, hakem camiasının kalbinin ve iradesinin tek bir hedefe doğru kenetlendiğinin en güçlü göstergesidir. Tüm Türkiye'deki değerli üyelerimize, bu yolda yanımızda olan veyahut olmayan herkese derin bir minnet ve samimiyetle teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteği ve birlikte yürüttüğümüz bu büyük çaba, bizim için sadece bir başlangıçtır. Bu birliktelik ve dayanışma ruhuyla daha güzel yarınlara doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Saygılarımızla.

GENEL MERKEZ SEÇİM SÜRECİ İLE İLGİLİ SPOR KAMUOYU BİLGİLENDİRME MESAJI

Türkiye'mizin değerli delegeleri,

Göz kamaştırıcı bir yolculuğun başlangıcından itibaren Türkiye'nin dört bir yanından muazzam bir destekle karşılaşıyoruz. Dün itibari ile, destekçilerimizin güçlü bir ifadesi olarak 14 il daha bize blok halinde desteklerini bildirerek Güneş Anadolu'dan Doğacak sloganıyla çıktığımız Genel Merkez Seçim Süreci'nde Türkiye'nin her köşesinde oybirliğini sağlayarak birlik ve beraberlik ruhuyla ilerlediğimizi göstermiş olduk. Bu, bir seçim sürecinden daha fazlasını ifade ediyor; bu, hakem camiasının kalbinin ve iradesinin tek bir hedefe doğru kenetlendiğinin en güçlü göstergesidir.

Tüm Türkiye'deki değerli üyelerimize, bu yolda yanımızda olan veyahut olmayan herkese derin bir minnet ve samimiyetle teşekkür ediyoruz. Sizlerin desteği ve birlikte yürüttüğümüz bu büyük çaba, bizim için sadece bir başlangıçtır. Bu birliktelik ve dayanışma ruhuyla daha güzel yarınlara doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla.

Resim
Başlık
X