Saygıdeğer Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Başkanlık Duyuru Hk;

Özet
:

Saygıdeğer Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri,

İstanbul Şubesi olarak aday gösterdiğimiz Sayın İlhan ERDEM hocamıza 1 hafta gibi kısa bir sürede toplam 473 delegemizin 312'sinin oluru ve imzası bizleri ve hepimizi camiamızın geleceği adına mutlu etmiştir. Değerli delegelerimizin göstermiş olduğu büyük teveccüh karşısında imza veren veya vermeyen tüm üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sayın İlhan ERDEM ve İstanbul Şube Başkanımız Sayın Ferdi KARADORUK'un illere olan ziyaretleri ve iletişimleri devam etmekte olup ortak amacımız Genel Kurulaçok daha yüksek sayıda imzayla ve camiamızın beklentileri ile beraber birleştirici ve bütünleştirici şekilde seçime girmektir.

 

Saygıdeğer T.F.F.H.G.D. Delegelerimiz, Yıllardır özlenen ve tüm şubelerimize dokunacak, hissettirecek projelerini anlatmak üzere Sayın İlhan ERDEM, İstanbul Şubemizin konferans salonunda 14 Mart 2024 Perşembe günü açıklamalarını yapacaktır. Bu süre zarfında siz Sayın Şubelerimizde varsa isteklerini ve eksiklerini bildirmeleri proje kapsamını genişletecektir.

 

İstanbul Şubemizin konferans salonunda 14 Mart 2024 Perşembe günü Saat 20:30'dayapılacak proje sunumuna tüm şubelerimiz ve üyelerimiz davetlidir. Ayrıca T.F.F.H.G.D. İstanbul Şubemizin Instagram sayfasından, istemeleri halinde canlı olarak tüm şubelerimizin saygın üyeleri proje sunumunu takip edebilecektir.

 

Tüm çalışmalarımız şeffaf ve hepimiz tarafından takip edilebilir, en önemlisi yapılabilir olacaktır. Projeler tamamen camiamızın birlik ve beraberlik üzerine sağlam temellerden oluşması içindir. Gelecek ve yetişecek genç yetenekler içindir. Tüm spor kamuoyu tarafından marka değerimizin saygınlığını ve kuvvetli yapısını güçlendirmek içindir. Tüm camiamızın geleceği ve en önemlisi haklarını korumak içindir.

 

Saygılarımızla,

T.F.F.H.G.D. İSTANBUL ŞUBESİ BAŞKANI

FERDİ KARADORUK

Resim
Başlık
X