TFFHGD İstanbul Şubesi olarak düzenlemiş olduğumuz tekne eğlencemiz hk;

Özet
:

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

TFFHGD İstanbul Şubesi olarak Başkanımız Sn. Ferdi KARADORUK ve yönetim kurulu üyelerinin bizzat katılımları ile düzenlediğimiz sezon kapanışı etkinliğine katılan tüm hakemlerimize ve gözlemcilerimize, ayrıca etkinliğimize katılan TFFHGD Genel Merkez Başkanımız Sn. İlhan ERDEM ve yönetim kurulu üyelerine, Anadolu illerimizin saygıdeğer başkanlarına yürekten teşekkür ederiz. Hep birlikte geçirdiğimiz bu özel gece, hafızalarımızda unutulmaz bir yer edindi.

Bu etkinlik yıllardır özlemini çektiğimiz samimi ve sıcak ortamı yeniden oluşturmamıza vesile oldu. Hakemlerimiz ve gözlemcilerimizle birlikte olmak, onların gözlerindeki mutluluğu ve memnuniyeti görmek bizler için tarif edilemez bir duygu oldu. Onlara böyle bir atmosferi sunabilmek birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Her bir hakemimizin ve gözlemcimizin emekleri, camiamızın yaşatılmasında çok büyük bir öneme sahiptir. Birlikte paylaştığımız bu anlar, bizi daha da kenetledi ve camiamızın geleceğine dair umutlarımızı pekiştirdi.

Aramızda bulunmayı, gençlerle buluşmayı ve gözlemcilerimizle bir arada olmayı çok isteyip fakat iş yoğunluğundan ötürü katılım sağlayamayan, yine de bizlere yanımızda olduğunu hissettirmek adına çiçek gönderen Sn. Ahmet ŞAHİN Başkanımıza da canı gönülden teşekkürlerimizi iletiyoruz.

TFFHGD İstanbul Şubesi olarak durmaksızın çalışmaya ve bu güzel anları çoğaltmaya devam edeceğiz. Sizlerle birlikte olmak bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır. İstanbul’da yaptığımız bütün etkinliklere, güzide Anadolu illerimizin hepsi davetlidir. Dün akşam sizlerin de bizlerle mutlu olduğunu görmek bu yolda ne kadar doğru adımlar attığımızın bir göstergesi oldu.

Katılan herkese bu güzel geceyi bizimle paylaştıkları için sonsuz teşekkür ederiz. Birlikte nice güzel anılarda buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla.

Resim
Resim
Resim
Resim
alt
alt
alt
alt
Başlık
X