TFFHGD İstanbul Şubesi üyemiz ve İl Gözlemcilerimizden olan Sn. Soner GARİP, Türkiye Bedensel Engelliler Futbol Federasyonu Başdanışmanlığı görevine atanmıştır.

Özet
:

Saygıdeğer hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

TFFHGD Genel Merkez Kongre Üyemiz, TFFHGD İstanbul Şubesi üyemiz ve İl Gözlemcilerimizden olan Sn. Soner GARİP, Türkiye Bedensel Engelliler Futbol Federasyonu Başdanışmanlığı görevine atanmıştır. Bu önemli görevin yanı sıra, Ampute Futbol Federasyonu’nun Merkez Hakem Kurulu ve Teknik Kurulları sorumluluğu görevine getirilmiştir.

Ek olarak Sn. Soner GARİP’in bu değerli görevleri üstlenmesi, ampute sporları alanında yaptığı katkıların yanı sıra ilerleyen dönemlerde de ülkemize önemli katkılar sağlayacak ve bu alandaki gelişmelere öncülük edecektir. Ayrıca Sn. Soner GARİP, 1-11 Haziran tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan kafilede sorumlu danışman olarak yer alacaktır. Bu uluslararası platformda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine dair inancımız tamdır.

Sn. Soner GARİP’e yeni görevlerinde başarılar diliyor, bu onurlu ve önemli görevlerde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.

Saygılarımızla.

Resim
Başlık
X