Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. Mehmet BÜYÜKEKŞİ ile Toplantı Sonuçları Hk;

Özet
:

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

TFFHGD Genel Merkez olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sn. Mehmet BÜYÜKEKŞİ ile yapılan görüşmeler neticesinde hakemlerimizin sağlık raporları hakkında önemli gelişmeler kaydedilmiştir. Başkanımız Sn. Mehmet BÜYÜKEKŞİ ile gerçekleştirilen toplantıda, hakemlerimizin sağlık raporlarının durumu ele alınmış ve bu konuda olumlu geri bildirimler alınmıştır. Başkanımız, hakemlerimizin sağlık raporlarının düzenlenmesi ve takibi hususunda federasyonun gerekli adımları atacağını ifade etmiştir.

MHK Başkanımız Sn. Ahmet İBANOĞLU, TFFHGD Genel Merkez Başkanımız Sn. İlhan ERDEM, TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanımız ve aynı zamanda TFFHGD Genel Merkez Başkan Vekilimiz Sn. Ferdi KARADORUK, TFFHGD Genel Merkez Başkan Vekilimiz Sn. Kahraman MİNNET, TFFHGD Genel Merkez Başkan Yardımcımız Avukat Sn. Özhan KURT'un da katılım sağladığı görüşmeler sonucunda, bu konunun Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu tarafından inceleneceği ve en kısa sürede çözüme ulaşması için gerekli çalışmaların yapılacağı konusunda mutabakata varılmıştır. Ayrıca, gerek görülmesi halinde, sağlık raporlarının verilme süresinin Merkez Hakem Kurulu tarafından uzatılabileceği de tarafımıza iletilmiştir.

Bu süreçte hakemlerimizin sağlığı ve güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alınacağına olan inancımızı paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla.

Resim
Başlık
X