Yeni seçilen TFFHGD Genel Başkanımız Sayın İlhan ERDEM

Özet
:
Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz, Yeni seçilen TFFHGD Genel Başkanımız Sayın İlhan ERDEM’in ve Genel Başkan Vekilimiz Sayın Ferdi KARADORUK’un öncülüğünde uzun yıllar sonra Derneğimizin Genel Başkanlığı İstanbul'a gelmiştir. Bu denli kritik olan seçim, geçmişteki hegemonyaların yıkıldığına ve yenilikçiliğe atılan büyük bir adımın habercisidir. İstanbul'da başlayan ve Anadolu ile ilerleyen bu gençlik ateşi, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir dönemin başlangıcıdır. Hep birlikte, daha güçlü, daha adil ve daha ileri bir hakem camiası için çalışmaya devam edeceğiz. Yenilik ve değişimle dolu bu heyecan verici süreçte, siz değerli üyelerimizin destek ve katkılarıyla başarılarımızı daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır. Saygılarımızla.

Değerli hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz,

Yeni seçilen TFFHGD Genel Başkanımız Sayın İlhan ERDEM’in ve Genel Başkan Vekilimiz Sayın Ferdi KARADORUK’un öncülüğünde uzun yıllar sonra Derneğimizin Genel Başkanlığı İstanbul'a gelmiştir. Bu denli kritik olan seçim, geçmişteki hegemonyaların yıkıldığına ve yenilikçiliğe atılan büyük bir adımın habercisidir.

İstanbul'da başlayan ve Anadolu ile ilerleyen bu gençlik ateşi, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan bir dönemin başlangıcıdır. Hep birlikte, daha güçlü, daha adil ve daha ileri bir hakem camiası için çalışmaya devam edeceğiz.

Yenilik ve değişimle dolu bu heyecan verici süreçte, siz değerli üyelerimizin destek ve katkılarıyla başarılarımızı daha da ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.

Saygılarımızla.

Resim
Resim
alt
alt
Başlık
X